U bent hierHome /dansinitiaties/Ardorante

Ardorante


El ardor (Spaans): de bezieling, de begeestering, het verlangen, de kracht, de energie, de daadkracht, de intensiteit, de warmte, de hitte, de gloed, het vuur, de passie, de hartstocht

Lesgeefster: An Willaert
***
Bij de Ardorante - dansateliers staan dansplezier, creatieve expressie en bewustwording vanuit intuïtie centraal. Het gaat echt om de goesting om in beweging te komen, je lichaam te volgen en jezelf zacht-moedig uit te drukken, dus helemaal niet om het kopiëren van pasjes of om lenigheid.
We starten met eenvoudige, meditatieve bewegingen ter plekke zodat je in de eerste plaats contact maakt met jouw eigen heilige ruimte en zakt in je lichaam. De aandacht gaat vooral naar het aarden, het loslaten van ballast. Van daaruit leiden de bewegingen naar contact met de andere energiepunten in het lichaam, geleidelijk aan tot de kruin zodat je energie goed verticaal doorstroomt. Dan nodig ik je uit om al dansend in interactie te gaan met de ruimte, eerst met de vierkante meter rond jou, vervolgens om te bewegen door de hele zaal. Als je het voelt, kan je op je eigen ritme in contact gaan met de ander. Binnen elk dansatelier is er ruimte om heerlijk vrij en los te dansen.
De Ardorante - dansateliers zijn genieten van muziek, bewegen en tot jezelf komen.


ADVERTENTIE